Om

Mads Pedersen - indhæver af Bilpleje Eksperten - bilplejecenter og high end bilpleje produkt webshop
Indehaver Mads Pedersen
Velkommen til Bilpleje Eksperten – Bilpleje Center og webshop

Vi er dit lokale autoriseret Gyeon Bilpleje center og forhandler.

Hos Bilpleje Eksperten er din bil altid i de bedste hænder, og er altid 100% i fokus.

Med 10 års erfaring inden for faget, gode lokaler, de bedste maskiner, og de bedste produkter på markedet, tør vi godt skrive under på at vi er Eksperter inden for faget, og kan derfor tage bedst muligt hånd om din bil.

Hos Bilpleje Eksperten, yder vi altid den bedste service. Vi er et bilplejecenter, der arbejder professionelt med alt inden for polering, og kosmetisk pleje af personbiler, varevogne, motorcykler, hestetrailere, campingvogne og både, kort sagt næsten alt på hjul.

Hos Bilpleje Eksperten laver vi både biler for private og for erhverv.

Hos Bilpleje Eksperten har vi valgt at arbejde med Gyeon produkter. Gyeon producerer et gennemtestet sortiment af bilpleje produkter og passende tilbehør. Gyeon ligger rigtig stor vægt, på SiO2 teknologien som giver nogle fantastiske muligheder indenfor coating og pleje produkter generelt. Gyeon bliver produceret i Korea, hvor både udvikling og produktion foregår. Inspirationen får de fra deres store net af certificerede bilpleje center rundt omkring i verden.

Med Gyeon produkter i hånden er du sikker på at få den seneste teknologi, kombineret med en nem og effektiv arbejdsgang. Gyeon produkterne leveres i super lækker indpakning, og er alle nemme at bruge både for dig som er på vej ind i bilpleje, og for dig som har rutinen. Gyeon produkter udviser klasse og elegance. På forsiden kan du finde mere information om vores bilplejecenter.

Bilpleje Ekspertens webshop tilbyder Gyeons high end bilpleje produkter